Op zangles!

Welkom bij Lesstudio Ligthart, zangles in Zoetermeer!

Ben jij gek op zingen maar weet je niet goed hoe je jouw stem moet gebruiken? Dan is dit je kans! In onze zanglessen komen alle facetten aan bod, zoals techniek, het op de juiste manier opwarmen van je stem, performance en natuurlijk leer je die liedjes zingen die jij het leukst vindt!

In 2013 deed zangdocent Ruben mee aan X-Factor, waar hij het schopte tot de top 10 van de categorie jongens. In 2014 deed Ruben mee aan The Voice of Holland waarbij hij het schopte tot de liveshows, zie de video hieronder voor zijn geweldige optreden. Nog steeds is hij actief in verschillende bands.

Naast de privélessen heeft de leerling de keuze om mee te doen aan de gratis bandlessen waarin wordt geleerd samen te spelen met andere muzikanten. Ook besteden we tijd aan uitstraling en originaliteit op het podium. De bandlessen worden afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid.

Gewoon lekker zingen en de focus leggen op wat jij graag wilt leren? Bij Lesstudio Ligthart ben je aan het juiste adres! Door grote passie voor ons vak zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip in Zoetermeer. Onze muzieklessen zijn voor jong en oud!

Wil je je voorbereiden op het Conservatorium? Dat kan! Buiten dat we gaan werken aan je techniek en klank zorgen we er ook voor dat je ervaring kan opdoen in de praktijk. Ook helpen we je met o.a. muziektheorie en solfège.

Meer dan 25 jaar ervaring

Lesstudio Ligthart bestaat al meer dan 25 jaar en is gespecialiseerd in lessen op het popinstrumentarium: drums, keyboard, gitaar, basgitaar en zang. Onze docenten zijn allemaal in het bezit van een muziekdiploma.

Conservatorium

Een aantal keer per jaar treden onze leerlingen op in een horeca gelegenheid in Zoetermeer, zodat je iedereen kunt uitnodigen om te komen genieten van jouw muzikale vorderingen!

Gratis proefles

Ben je enthousiast geworden? Vraag direct een gratis proefles aan en ontdek of zangles iets voor jou is!