Lesstudio Ligthart

Lesstudio Ligthart is een allesomvattende muziekschool voor beginners en gevorderden. Maurice Ligthart onderscheidt zich in Zoetermeer door zijn afgeronde studie aan het conservatorium van Den Haag. Hierdoor kunnen leerlingen tot ieder niveau worden opgeleid. Bandleden van Anouk, Trijntje Oosterhuis en Caro Emerald zijn leerling geweest van de Lesstudio. Ook heeft Lesstudio Ligthart in 2021 zijn 52e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het maken van muziek! Naast de lessen organiseren wij veel activiteiten waar leerlingen met elkaar in contact komen en leren samen spelen. Denk hierbij aan bandcoaching, maar ook aan optredens in openbare horecagelegenheden (JJ Music House, Happy Moose, Queens en workshops.

Muziek maken is fun!

Gewoon lekker zingen en de focus leggen op wat jij graag wilt leren? Bij Lesstudio Ligthart ben je aan het juiste adres! Door grote passie voor ons vak zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip in Zoetermeer. Onze muzieklessen zijn voor jong en oud!

Vraag een gratis proefles aan!

Ben je enthousiast geworden en wil jij graag kijken of drumles bij je past? Vraag dan een gratis proefles aan! Een proefles is de ideale manier om kennis te maken met je docent en je krijgt antwoord op al je vragen en natuurlijk ga je gelijk aan de slag. Een proefles is gratis en vrijblijvend.

Heeft u een sport- en cultuurcheque? Deze kunt u bij ons inleveren.

Onze lessen zijn voor iedereen, dus twijfel niet langer en ontdek of zangles iets voor jou is! Geen zangles, maar wel drumles, gitaarles, basgitaarles of keyboardles? Lees verder over jouw instrument op www.muzieklesstudio.nl!

Meer dan 25 jaar ervaring

Lesstudio Ligthart bestaat al meer dan 25 jaar en is gespecialiseerd in lessen op het popinstrumentarium: drums, keyboard, gitaar, basgitaar en zang. Onze docenten zijn allemaal in het bezit van een muziekdiploma.

Conservatorium

Je voorbereiden op het conservatorium? Sinds 1980 heeft Lesstudio Ligthart al meer dan 60 leerlingen naar het Conservatorium mogen begeleiden. Gewoon lekker zingen? Geen probleem! Onze lessen zijn voor iedereen!

Gratis proefles

Ben je enthousiast geworden? Vraag direct een gratis proefles aan en ontdek of zangles iets voor jou is!